Oslos Fantastiske Folkehøgskole

FAQ

 

Hva er Oslos Fantastiske Folkehøgskole
OFF er et framtidsprosjekt som har som mål å starte en Folkhøgskole med fokus på spill, teknologi og fantastiske interesser. Prosjektet er fortsatt i startfasen og vi vet ennå ikke når vi er klare til å motta våre første elever. Vi jobber på spreng for å starte opp drift så tidlig som mulig.

 

Hvorfor lage en nettside og facebook sidefør dere er klare til å motta elever?
En viktig del av prosjektet har vært å kartlegge hvorvidt det er interesse for en slik skole, derfor opprettet vi nettsiden og facebook siden.  All interessen og entusiasmen folk har vist ovenfor prosjektet gir oss trygghet til å jobbe videre i visshet om dette er en skole som mange har lyst til å gå på.

 

Er det noen sjanse for at dere klarer å starte opp i 2013?
Det å starte opp en folkehøgskole er en lang prosess som kan ta flere år. Vi vil sannsynligvis ikke klare å starte opp full drift i løpet av neste år, men vi ser på mulighetene for å starte opp et prøveprosjekt i samarbeid med en eksisterende skole. Vi er i samtaler med flere folkehøgskoler som har vist interesse med å samarbeide med oss. Hvis vi klarer å få på plass et tilbud vil det komme en annonsering nærmere juletider.

 

Hvordan kan man søke til skolen?
Informasjon om hvordan man søker kommer etter vi har annonsert hvilke linjer som blir startet opp. Opptaket for alle folkehøgskolene i Norge åpner den 1.februar. Mer informasjon om hvordan søknadsprosessen fungerer finner du her: http://www.folkehogskole.no/index.php?page_id=6173

 

Hva vil det koste å gå på skolen?
Endelig pris er ikke bestemt ennå. Gjennomsnitsprisen for et år på folkehøgskole ligger på rundt 77.000 kr. Vi jobber med å gjøre prisen så lav som mulig. Undervisningen er i utgangspunktet gratis og pengene du betaler går direkte til å dekke rom og mat, studieturer og ulikt materiell. Som elev på folkehøgskole har du full rett på stipend og studielån på lik linje med andre studenter.

 

Hvor vil skolen ligge?
Vi jobber fortsatt med å finne egnede lokaler. Målet er å starte en urban og sentrumsnær skole som også er lett tilgjenglig via kollektivtransport.Hvor kan jeg finne mer informasjon om hva det vil si å gå på folkehøgskole?
Da burde du ta turen innom www.folkehogskole.no der burde du finne all informasjonen du behøver.  

 

Jeg har lest hele FAQen, men det er fortsatt noe jeg lurer på
Da er det bare å sende en e-post til post[@]fantasifolk[.]org, eller sende oss en meldig på Facebook.

 

 

Under utvikling

Disse sidene er fortsatt under utvikling. Det er fortsatt ting som ikke er på plass eller ikke virker som de skal. En ny og forbedret versjon av nettsidene vil være ferdig om ikke alt for lang tid. I mellomtiden setter vi stor pris på kommentarer og forslag til ting du synes kunne vært gjort bedre. Send os en e-post eller gå in på våre facebook sider på www.facebook.com/fantasifolk tanhjul

 

spørreundersøkelse

Hvilken linje ser mest spennende ut?
- Tech/Media
- Fortidslinja
- Spilldesign
- E-sport
- Japan